Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
color bokeh with christmas lights

Udendørs julebelysning tips!

Tænd altanen eller terrassen op med udendørs julebelysning

Ved at pynte altanen eller din terrasse til jul gør du den ikke kun rar for dig, men også for dine naboer. Med en lyssløjfe, lampesløjfe eller lysslange viklet rundt på altanrekkingen har du lagt et godt fundament, men mere kan gøres. Hvorfor ikke dekorere med lysende snefnug eller endda vise et oplyst dekorativt træ?

I haven er der plads til at være kreativ

Hvis du er en stolt ejer af en have, er mulighederne uendelige, når det kommer til at dekorere. Det er også let at miste grebet, dekorere lidt her og lidt der uden nogen plan eller kontekstfølelse. Beslut på forhånd, om du vil oprette et farverigt lysshow i amerikansk stil eller et mere traditionelt look, og træf dine valg i overensstemmelse hermed. Du kan også få hjælp af en elektriker til at piffe op din have.

Det er vigtigt, når du arbejder med julebelysning udendørs, at du vælger produkter, der rent faktisk er beregnet til udendørs brug. På Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside finder du meget god information om julebelysning og hvad du skal tænke på. Du bør også bruge en eller anden form for timer, så du ikke spilder energi i de lyse timer på dagen.

Klæd din flagstang på i julelys

Mit bedste tips til udendørs julebelysning. Hvis du har en flagstang i haven, kan du godt bruge den. Hæng en flagstangsløjfe, der ofte består af fem strenge udstyret med hundredvis af LED -lys, for at gøre din stang til et funklende monument!

Husk bare at have en autoriseret elektriker til montering udendørs stikkontakt.  

Udendørs julebelysning juletræd flag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *