Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
close up view of security camera on pink building facade in sunlight

Låsesmed Amagers tjekliste indbrud sikring til efteråret

Låsesmed Amager og Amagers Elektriker kommer med tips på hvordan du sikrer dit hjem bedst til efteråret!

Når nætterne bliver mørkere, er der ofte en stigning i opportunistiske indbrud, derfor har vi oprettet en tjekliste med nogle enkle trin, du kan tage for at forbedre dit hjemmesikkerhed.

Tjek dine låse
Sørg for, at alle udvendige døre og vinduer låses korrekt. Hvis du har problemer, skal du ringe til en låsesmed til enten service eller udskifte dine låse.

Så hvordan kan du kontrollere dine låse for at se, om de fungerer korrekt?

Test det – hvis du ikke ofte bruger en lås i dit hus, f.eks. Din baghave, er det bedst at kontrollere nu og da, om de stadig fungerer og er i god stand. Sørg også for regelmæssigt at tjekke dine mest brugte låse og ringe til en låsesmed, hvis noget virker ud over det sædvanlige. Dette hjælper ikke kun med at forhindre et indbrud, det kan hjælpe dig med at få øje på en fejl, før den går i stykker og potentielt efterlader dig låst ude eller inde!

Rengøring af låsen – rengøring omhyggeligt af låsen for at fjerne snavs kan være afgørende, da den kan forhindre den indre mekanisme i at klæbe fast.

Opgrader slidte eller beskadigede låse – låse vil lejlighedsvis blive beskadiget på grund af vejrforhold, indbrudsforsøg eller slid. I alle disse tilfælde er det altid bedst at få dem udskiftet.

Installer flere låse – ud over din grundlæggende lås, hvorfor ikke tilføje lidt ekstra sikkerhed til din dør som en kæde eller en rammestop? Hvis du har en trædør, vil det have øget sikkerheden at have både en Yale -lås og en dør.

Ring til en låsesmed – mens der er nogle trin, du kan tage for at kontrollere dine låse, hvis du overhovedet er bekymret for dem, eller hvis de ikke fungerer korrekt, er det altid bedst at ringe til en professionel låsesmed.

Tjek dine udendørs lamper

Udendørs lys sikrer, at der ikke er mørke områder for uønskede besøgende at skjule, og at have fuldt fungerende udendørs lys hjælper med at afskrække en indbrudstyv i de mørkere nætter.

Der findes mange forskellige former for udendørs lamper. Smart belysning (ofte kaldet bevægelsessensorbelysning), er en af dem og kan ofte anbefales. Udover bekvemmelighed har smart belysning mange andre fordele for sikkerheden:

Sparer energi – i stedet for at skulle tænde lys hele natten, når det ikke er nødvendigt, tændes et smart lys kun, når nogen passerer forbi og sparer energi.

Afskræk indbrudstyve– det kan hjælpe med at forhindre et indbrud, da det tiltrækker opmærksomhed på dit hjem, og de ikke længere kan gemme sig under mørket.

Tilslut dit sikkerhedssystem
Det er vigtigt at have dit hjem beskyttet til enhver tid, derfor investerer du i et hjemmekvalitetssystem i topkvalitet, eller sørg for at dit eget system fungerer korrekt.

Sikre dit skur
Når sommeren slutter, er det sandsynligt, at dit haveudstyr går i dvale hele vinteren, derfor er det vigtigt at sikre, at det opbevares korrekt og sikkert, da disse kan bruges af indbrudstyve til at bryde ind i dit hus. Der er mange måder, du kan hjælpe med at sikre dit skur.

Vinduer – vi foreslår, at du undgår at have vinduer i dit skur, da det kunne lade den, der kigger, se, om det er værd at bryde ind. Hvis du allerede har vinduer, kan det være værd at påføre en film eller sprøjte på dem for at undgå at se igennem dem.

Position – placer ikke dit skur et sted, som du ikke kan se ordentligt; en indbrudstyv vil helt sikkert finde det en bedre mulighed for at bryde ind, hvis det er et afsides sted i din have.

Lys – smart belysning foreslås også, for at et skur kan fungere som en tyverisikring.

Alarm-et andet forslag er at tilføje en alarm til dit skur, dette vil igen hjælpe med at afskrække en indbrudstyv, men også advare dig, hvis nogen forsøger at bryde ind i dit skur. Selv en dummy -alarm kan hjælpe under disse omstændigheder, da de fleste indbrudstyve ikke vil forsøge, bare hvis det er en rigtig alarm.

Sikkerhed først!
Starten på de koldere måneder betyder, at pejse og varme vil blive tændt, derfor er det afgørende at sikre, at dine røg- og kulilte -detektorer stadig fungerer korrekt.

Kontakt Amagers Elektriker for mere info og spørgsmål 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *