Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
Sikre dit hjem smart på ferie med hjælp af en låsesmed i København

Sikre dit hjem smart på ferie med hjælp af en låsesmed i København

Der sker et indbrud hvert 60. sekund i Danmark, på mit arbejde sigter jeg mod at sikre, at dit hjem er så sikkert som muligt med vores hjemmesikkerhedstjenester. Ved hvert enkelt opkald tilbyder vi vores kunder en gratis sikkerhedskontrol i hjemmet! Dette indebærer, at alle låse i hjemmet er i top og opfylder krav fra hjemmeforsikringsselskaber. Vores lokale låsesmede er alle SIK -kontrollerede og fagfolk i branchen, så de vil kunne anbefale en række kvalitetsprodukter, der overholder alle de relevante standarder for din boligforsikring og give dig vores rådgivning om kvalitetssikkerhed i hjemmet, så du kan hvile forsikret om, at dit hjem vil være så sikkert som muligt.

For mere information om vores tjenester og priser, besøg vores låsesmedepris side.

Sådan forbedres din sikkerhed i hjemmet

Vi har en omfattende guide til hjemmesikkerhed hos Norh Sikrings låsesmed Amager og deres låsesmed i København, som du kan finde her! Jeg  og mine kollegaer ønsker, at alles hjem er så sikre som muligt, og derfor strækker vores hjemmesikkerhedstjenester sig længere end  låsesmedes fysiske tilstedeværelse. Deres hjemmesikkerhedsguide hjælper dig med at foretage dine egne hjemforbedringer, så du selv kan begynde din hjemmesikkerhedsrejse. Vores fuldt omfattende sikkerhedsguider omfatter:

Overvågning

Overvågning er stigende, og derfor er markedet for dem boomet. Der findes mange typer hjemmekameraer nu, herunder dørklokke -kameraer, indendørs sikkerhedskameraer og udendørs hjemmekameraer. Med så mange muligheder på markedet kan det være ret forvirrende at vælge. Se vores guide til indendørs sikkerhedskameraer her og vores guide til udendørs hjemmekameraer her!

Smarte elinstallationer og elektriker døgnvagt

En anden forbedring af hjemmet, der vokser i popularitet i løbet af de sidste par år, er muligheden for at opgradere dit hjem til et smart hjem. Et smart hjem er sammenkoblingen mellem apparaterne i dit hjem, f.eks. at kunne tænde dine lys med kommandoen over din stemme via en smart hjem. Udover at gøre dit liv lettere er smarte hjemmeapparater også blevet udviklet for at gøre dit hjem mere sikkert med smart hjemmesikkerhed. Som et relativt nyt koncept er markedet for smart home security boomet, såsom smarte dørklokker.

Dørklokker

Smarte dørklokker er smarte, da de ofte inkluderer et live-tidskamera, tovejs lyd- og videoafspilning, så du kan se og kommunikere med den, der banker på din dør og fange store beviser, hvis en indbrudstyv forsøger at få adgang til dit hjem. 

Vi opdaterer løbende vores hjemmesikkerhedsguide her for at bringe dig de seneste nyheder og sikkerhedsopdateringer. Et par emner, som vi snart behandler, er hjemmesikkerhedssystemer og alarmsikkerhed i hjemmet. I mellemtiden kan du kigge på vores blog her for en ugentlig opdatering af sikkerhedsnyheder!

Andre måde at beskytte dit hjem og sig selv på i en stressende situation er at gemme et nummer til en låsesmed døgnvagt. også gerne til en lokal, f.eks. hvis du har brug for en døgnvagt låsesmed Valby eller en døgnvagt låsesmed Vesterbro, gem nummeret til den lokale!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *